Kring van Vrijgevestigde Logopedisten Zoetermeer

Welkom...

op de website van vrijgevestigde logopediepraktijken in Zoetermeer die zijn aangesloten bij de "Kring van Vrijgevestigde Logopedisten Zoetermeer".
Logopedie is een therapie voor het verbeteren van de menselijke communicatie en de primaire mondfuncties. Zowel kinderen als volwassenen komen voor logopedie in aanmerking. Logopedie zit in het basispakket van de zorgverzekeraars.
De meeste logopedisten in Zoetermeer zijn direct toegankelijk (DTL). Echter sommige zorgverzekeraars vragen nog steeds om een verwijsbrief. De logopedist kan hier meer informatie over verschaffen of kijk in uw verzekeringsvoorwaarden.
Logopedische indicaties die vergoed worden vindt u hier.
De behandelingen vinden plaats op het praktijkadres van de door u gekozen logopedist. Eventueel kan de logopedist op huisbezoek komen als de cliënt niet in staat is de praktijk te bezoeken. Dit dient door de verwijzende arts specifiek te worden geïndiceerd.
Bij de eerste behandeling neemt u zo nodig de verwijsbrief, een geldig legitimatiebewijs en de zorgpas van uw ziektekostenverzekering mee.